FEED YOUR ITALIAN SPIRIT

Olimme unelmoineet omasta ravintolasta jo pitkään, kunnes mahdollisuus Pasta Fabbrican toteutukseen avautui keväällä 2015. Pastatehtaan konsepti ja toteutus on kansainvälisen keittiömestarin Paco Ndiayen käsialaa. Tärkeintä meille on tarjota asiakkaillemme sekä uusia että perinteisiä italialaisia makuelämyksiä, joista välittyy Pacon intohimo ja omistautuminen hyvään ruokaan.

Paco on viihtynyt Suomessa jo vuodesta 2008. Hänen käsityönsä on tullut tutuksi mm. turkulaisessa Sergio’s ravintolassa, jossa hän toimi kuusi vuotta keittiömestarina. Kansainvälistä työkokemusta on karttunut Italiassa, perinteisistä perheravintoloista Michelin-tähden ravintoloihin. Jokaisen keittiömestarin unelmana on kuitenkin vapaus saada toteuttaa itseään, ja oman ravintolan avaaminen on pitkään ollut Pacon haavena. Monen mutkan kautta olemme vihdoin tässä, tarjoamassa herkullista italialaista ruokaa, helposti ja mutkattomasti Turun sydämessä!

Paco & Co. 

Paco Ndiaye